• Inloggen
  • |
  • Registreren
  • |
  • Facebook Login
0
€ 0

Dagaanbieding loopt af over:
Voor 16.00h Besteld
Morgen in Huis!
Ontvang dagelijks onze
gratis deals in je inbox

Beschrijving Aanbieding

De Smart Swab is bijzonder praktisch en heel effectief in het verwijderen van oorsmeer dat zich in de oren ophoopt. Deze oorsmeer verwijderaar is een uitzonderlijk nuttig apparaat, want de oren zijn extreem gevoelige en tere lichaamsdelen. Met de Smart Swab houd je je oren hygiënisch schoon op een gemakkelijke en snelle manier.

De Smart Swab is eenvoudig te gebruiken. Je maakt je oren schoon door simpelweg de Smart Swab in je oor te stoppen en beginnen te draaien op de aangegeven richting op de Smart Swab. Dit is een veilige manier om je oren mee schoon te maken.

Met wattenstaafjes haal je wel wat vuil weg, maar gebleken is dat bij gebruik van wattenstaafjes ongeveer 10% van het oorsmeer juist dieper het oor wordt ingedrukt. Duw het wattenstaafje dus nooit in het oor. Het oor is heel kwetsbaar en wanneer je het oor-smeer weghaalt, kan de gevoelige huid in het oor beschadigd raken. Dan kunnen er heel gemakkelijk gehoorgangontstekingen ontstaan. Een gehoorgangontsteking begint vaak met jeuk, waardoor de neiging ontstaat verder te peuteren. Daardoor ontstaat een vicieuze cirkel, die kan ontaarden in een erg pijnlijk loopoor.

De Smart Swab is een apparaat waarmee om je oren schoon te maken door middel van een spiraalvormige wegwerp tip. Dit product is voorzien van een handvat dat eruit ziet en voelt als een tandenborstel. Wegwerp spiraal tips kunnen worden vastgemaakt aan aan eht handvat waarmee je je oren veiliger schoon kunt maken dan met wattenstaafjes.

De Smart Swab staat dus garant voor hygiëne en bestaat uit 16 uitwisselbare tips. Met de Smart Swab houdt je je oren altijd schoon! Bekijk hieronder een video van het product.


Highlights Aanbieding

  • Even draaien in je oor en klaar
  • Geen gevaarlijke wattenstaafjes meer
  • Hygienisch
  • 16 uitwisselbare tips
In
Winkelwagen
Login

Verzending vindt plaats op Maandag 26-03-18 en levering op Dinsdag 27-03-18

*Verzending vindt plaats Maandag t/m Vrijdag met PostNL 24 uurs service. Bezorging vindt plaats van Dinsdag t/m Zaterdag.

Deze aanbieding betreft een Smart Swab met 16 verwisselbare tips t.w.v. € 19

Voorwaarden: 
- Binnen 14 dagen kunt u het product retour sturen zonder opgaaf van reden. 
- Het product wordt door uitbieden herpakt uit de originele verpakking en als brievenbuszending verstuurd.
 
Extra kosten
€ 5,95 verzendkosten
 
Extra producten:
U kunt op de betaalpagina tot 10 extra producten bestellen voor € 5,95 per extra product.

 

De veiling v/d dag van Uitbieden (zie hieronder)

Lorem
Draadloze Bluetooth Mini Speaker met Multi-color LED licht
Was €29 Huidig bod €1
De Dagaanbieding van Uitbieden van vandaag is

Lorem
Carkit met Bluetooth, MP3, USB Poort & FM Transmitter
Was €69.00 Nu Voor €11.95