• Inloggen
  • |
  • Registreren
  • |
  • Facebook Login
0
€ 0

Dagaanbieding loopt af over:
Voor 16.00h Besteld
Morgen in Huis!
Ontvang dagelijks onze
gratis deals in je inbox
Zoek hier op categorie, naam of zoekwoord

Disclaimer

Beperkte Aanprakelijkheid

KoopHetGratis.nl betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen, redigeren en verspreiden van informatie op deze website, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid van de informatie. Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn.

KoopHetGratis.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen of hyperlinks.

Waar KoopHetGratis.nl zelf de Leverancier van producten, nemen wij de gehele verantwoordelijkheid binnen redelijke grenzen met inachtneming van de wettelijke regels voor de controle en afhandeling van de aangeboden producten of diensten

KoopHetGratis.nl kan een continue en veilige toegang tot onze sites, diensten en tools niet garanderen doordat de werking kan worden verstoord door factoren die buiten onze controle omliggen. Daarom zijn voor zover, wettelijk toegestaan, onze garanties en voorwaarden in gevallen van storingen niet van toepassing/geldig. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies van geld, goodwill of reputatie, of voor enige bijzondere, indirecte of gevolgschade die direct of indirect voortkomt uit uw gebruik van of uw onvermogen om onze sites, diensten en tools te gebruiken.

Indien u een geschil heeft met een of meer gebruikers van KoopHetGratis.nl, vrijwaart KoopHetGratis.nl u van vorderingen, eisen en schade (werkelijke schade en gevolgschade) van elke soort en aard, bekend en onbekend, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met dergelijke geschillen. KoopHetGratis.nl aanvaart dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die kan voorvloeien uit het nalaten of handelen van de Koper of Leverancier die in strijd is met de overeenkomst, zoals dat is vastgesteld in de algemene voorwaarden.

Intellectueel eigendom

De content, tekst en alle andere elementen op KoopHetGratis.nl, haar Leveranciers en gerelateerde rechten zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten.