• Inloggen
  • |
  • Registreren
  • |
  • Facebook Login
0
€ 0

Dagaanbieding loopt af over:
Voor 16.00h Besteld
Morgen in Huis!
Ontvang dagelijks onze
gratis deals in je inbox
Zoek hier op categorie, naam of zoekwoord

Retourbeleid

Retourbeleid en Werkwijze:

U kunt uw bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren aan KoopHetGratis.nl mits: het product compleet en onbeschadigd is, deze in de oorspronkelijke verpakking zit en de zegel van de verpakking niet verbroken is. De verzendatum van uw pakket dient binnen de marge van 14 dagen te liggen. Indien de 14 dagen verstreken zijn, kunt u uw bestelling niet meer annuleren en retourneren. De afhandeling en wijze hiervan staat beschreven in de Voorwaarden van uw Aankoop.

Retour Nederland en België

Binnen de garantieperiode kan de Koper het defecte, of niet naar behoren werkende, product altijd naar KoopHetGratis.nl opsturen onder vermelding van: Naam, Adres, email en met de reden van het retour sturen. Hiervoor dient de koper het bijgeleverde retourformulier te gebruiken bij het retourneren van het product. Deze treft u aan op de 2e pagina van de bijgeleverde Voucher/Aankoopsbewijs.

Indien door KoopHetGratis.nl wordt vastgesteld dat het product niet defect is, zal deze worden teruggestuurd naar de koper en is het niet mogelijk om een nieuw product te ontvangen. Defecte producten kunnen worden opgestuurd naar: KoopHetGratis.nl, Stroombaan 6-8, 1181 VX in Amstelveen, Nederland

Het retourformulier staat altijd in de voucher of in de flyer die is toegevoegd bij de verzending. Elke retourzending MOET voorzien zijn van één van deze twee retourformulieren.

Terugstoring Verzendkosten

Indien het product stuk is bij aankomst zal KoopHetGratis.nl ook de verzendkosten van het retour sturen vergoeden. Bij retour na gebruik zijn de verzendkosten voor de klant. Bij retour binnen de wettelijke garantietermijn zonder reden zijn de verzendkosten van het retour sturen ook voor de klant.